In front of Tirana International Airport "Mother Teresa"
(00) 355-4-4500-190
info@hotel-airportirana.com
Book Now
Fountain bar

Hotel Airport Tirana është një hotel luksoz dhe prestigjoz i vendosur vetëm pak metra larg Aeroportit “Nënë Tereza”, i cili dhuron një atmosferë madhështore përmes ambienteve shlodhës e modernë.

shatervani