In front of Tirana International Airport "Mother Teresa"
(00) 355-4-4500-190
info@hotel-airportirana.com
Book Now
Fitness

Hotel Airport Tirana ofron një  pritje 24-orëshe, si dhe parkim falas dhe një palestër.

Qendra Fitness ofron shumë programe dhe shërbime për të inkurajuar nje pjesëmarrje  të shëndetshme në një sërë aktivitetesh. Qëllimi për Qendrën Fitness është që të ofrojë një mundësi për pjesëmarrësit për të përmirësuar ose ruajtur shëndetin dhe vitalitetin e tyre përmes një shumëllojshmëri të aktiviteteve dhe programeve.

palestra