In front of Tirana International Airport "Mother Teresa"
(00) 355-4-4500-190
info@hotel-airportirana.com
Book Now
Pishina

E vendosur në katin e 1, kjo është një zonë me diell dhe e gjerë për përdoruesit për të shijuar ujin dhe kohën e lirë me pishinën e bukur.

pishina