In front of Tirana International Airport "Mother Teresa"
(00) 355-4-4500-190
info@hotel-airportirana.com
Book Now
Authentic Family Restaurant

Restoranti shërben mëngjesin, drekën, darkën, si dhe të gjitha llojet e gatimeve tradicionale shqiptare dhe të huaja. Të gjitha pjatat janë të përgatitura me produktet më freskëta e cilësore dhe të servirura plot stil.

fotook