In front of Tirana International Airport "Mother Teresa"
(00) 355-4-4500-190
info@hotel-airportirana.com
Book Now
Rreth Nesh

Hotel Airport Tirana Hotel Airport Tirana është një hotel luksoz dhe prestigjoz i vendosur vetëm pak metra larg Aeroportit “Nënë Tereza”, i cili dhuron një atmosferë madhështore përmes ambienteve shlodhës e modernë.Hotel Airport Tirana eshte nje hotel familjar. Të pesëdhjetë dhomat elegante të hotelit do t`Ju ofrojnë hapësira të gjera, komode e njëkohësisht të rafinuara.